Van Nieuwenhuizen:
Schophol onder je kont!
Kun je krijgen
Daar vliegen wij niet meer in !

Ausch en d’r raus Politieke Partijen
Maken in Auschtralië Gehàcked van de
Hackers!

Alleen de Be-middel-bare scholen mogen
Blijven, omdat die geen cent kosten!

En V I N G Cent was zo te zien hélemaal
Niet zo Rijk.. 20 centime..

Als Vriend ‘van’ zag ik afgelopen Donder dag de ‘Voor-bezichtiging’ van R E M B R A N D T ! Heb de helft gezien, vanwege ongeoorloofde klapjes op mijn schouder; Nek-stootjes van onder en door de gordel!
En ik liep achter een oud vrouwtje van een Jonge Dame- met vér-trèk-looprèk aan! Die de weg nog enigszins een beetje voor mij als een bulldozer vrij hield! Maar ga zeker kijken! Voor het eerst tentoon-gesteld al z’n Ets werk en tekeningen!

Troep en-Yhé-man trekken zich terug, en laten de Troupe achter zich, over In-zicht en de ‘over-winning in zicht’ wordt niet gesproken!

Om de Kwall en op de muur tegen te gaan, moet de muur zo verhoogd worden, dat de integenrun-standers hun Nek wel moeten uitstéken !

“Als je niet wil gaan ‘hangen!’’ Moet je gaan lopen, of wel hardlopen, heb je ook geen tijd om rond –te-hangen! En de ‘door-lopers voor de helft-steden-tocht
Kunnen ook weer in de IJskast, want de piemel-friemeltjes hangen er van wege dit voorjaar er weer erg slap bij..Dus kun je ook niet zien wie er uit de kast komen! Als of ik daar op zat te wachten! Ga maar weer eens P i k k e l mee lézen! Misschien krijgen ze dan weer een B I G G L E mee!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>