“Z-ie e-N e-N Nou e-N? “ Ja maar..”

Nee hee! Ik had je noch zo gewaardschuwd! Stop die foto’s nou weg. Die- liet- ze – niet gaan! Ik zei nog : “Jij bent geen Johnnie Jordaan!” En waar heb je al die jaren overal gezeten? Ik wil het niet weten! Ja , dat je zingend voor de Kerk uit ging, voor je er aan begon, dat weet en vergeet ik wel!

Maar dat nu Feestboek; Zie N N het ook al weten, wat moet ik daar van vinden? Me opwinden dat Me too, er ook al bij betrokken is!? Nog even en ik vind mij zelf terug in de gevangenis!

En ik moet er toch niet aan denken dat ik die ‘klefgozer ook uit de Jordaan met Grote Weg-weesneus er ook al niet mee zit! Ik wil daar niet dood gevonden worden! Gelukkig is die shmoszkofiets-èr-nogniet, maar de rest is allemaal wiede-wiedewitzsera aan de Hallozinéren – bemiddelen!

Bij iedere bel van een advocaten-rel wordt de af-en straffluisteraar, in –en aangezet, tot het geschiftelijke ’weét-sultaat Er wordt ik herhaal, nee hee, de minternet stekkers gaan er onmiddellijk uit!

En de fluit gaat er met gestrekte been in!Ik -‘hadje je me maar,’ Instagrammend je ‘gram’bij een ander gehaald, naar mij geluisterd! Er wordt gefluisterd

Nu is het je Vader die zijn hele leven voor jou afbetaald! Haal dat ding uit je Bijvoeglijk-voornaamwoord! Anders ben je de Lul!

En ik ben niet de ‘She-nays,’ maar Judasselijk gezegd een Jordanee’s! Ja, en vroeggher r r haalde je een Schenees Maar nu haalt de Chinee’s jou w zonder whee oh Wee , want te weie seiden voeggher: Ga de Chinee’s halen, of die Jordaannees maakt van eh jou.. eh Hallo ben je er nog..wat ik nou woue segghe.. hallo toch niet opgehangen hè Bal-gehakt?!

P S : Heb je nou alles incluis- ik zei In – Kluis jezelf gedelete? Wat ik bedoel? Of je jezelf hebt door-getrokken? Eikel! “Ja nee hee doorgetrokken, dat van áf’ doe je maar’, als je weer thuis komt begrepen?! En zet dat ding uit anders weten ze je te vinden! Nee hee, ik seg toch dan weten ze je te vinden.. “Nou dan maar Spoorloos! Je spoorde toch al niet!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>