A C T U A L I T Y – Yesterday all my Trouble Bubbles seem so Far away …,

Sink hole gevonden,langs, dus snelweg,want The M O L is gevonden! Think about it. Het nieuwe jaar is van Dart- start gegaan! Geen pijl om op te trekken, op het Molliaanse-Con-tain-gedrag. Nou ze kunnen bij de aangespoelde containers natuurlijk erg lang verdwijnen, en the Mind-Blind-Fuck, is ook niet te geloven..En The Truck met de doorgestoken kaart, is het kijken naar dat programma het ook niet waard. Dat je de presentatort niet moet wegcijferen, blijkt wel uit de Samenstelling van The Mind-Blindfuck en John the Mol.. Doorgestoken kaart dus, die schène van die vrouw!

En de eigenaar van The Containers, wat zoveel betekent als : “To containe” had begrepen dat ze daar aan die kust Verzond-ter-klaas vierden! Beetje laat dan nooit ! Zo was ik net zoals Post.nl behoorlijk los-geslagen, toen ik voor de zoveelste keer, er achter kwam, dat een boek cadeautje niet aan kwam, op de aangegeven adres, en dat twee dure Kerstkaarten ook al niet aankwamen! Ben uren bezig geweest, op het Internet om mijn beklag te doen!, en dan kan ik mij de 1 2 procent van de Néé-der-landse bevolking voorstellen, dat je geen Internet wil!

Ook ik heb besloten, om met ‘Minter-net-niet,te stoppen! Mijn Vulpen te pakken, en om heel dat Digitifanale gebeuren keurig af te schrijven! Maar ja, om nu al dit jaar af te schrijven, is nou ik weer wat! Want Sinter ter klaas komt nou niet iedere dag bij Wad-gebeurd hier nu allemaal?

Oh er gebeurd zoveel meneer! De Pelositeid is Vrouwlijk aan de macht gekomen! Alles zit op Shut-up, ans Shut down this Wall-street is going Down ass well behaviours is out off the Qestion! Nog verdere vragen? Ik blijf niet doorzagen, op the verhoudingen die totaal de weg kwijt zijn. Yesterday alle my Trouble Bubbles seem so Far away …, Oh I believe in Y E S T E R D A Y hee Yesterday !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>