A C T U A L I T Y – Time to say Goeed Bye

May blelieve me..: “May I’ve you’re votes please?” En daar denkt Gordijn, eh Corbaine in Spain, geheel anders over. The Final curtain in Ten Downing-verzindrôme is over! When w’ll say good bye bye on the Clifs of Dover.. Who is the uitslover stelt zijn eisen, voordat de Zon-de ten ondergaat!

De naam Downing is ook al niet zo’n positieve naam, om onder de druk van de lampen –poliniettisch te staan dampen en vloeken. Als je naar die enorme ketting om haar hals kijkt begrijp je pas dat dat een nekslag voor de verdere van-onder-whandelingen betekent!

Vroegher lag daar zo aan de Kamerbreedte te zien een Spoor-derailed locomotive. Ontspoord niet zo positive..Theresa May is gewoon aan de Ketting om de Halszaak gelegd! En er komt niks meer van terecht, zo, dat iederéén de handen in nonschuld legt.

The E U – ie joe is op drift end the Order Order is gemuggenzift! Tijd for a Time oud, want niemand die het langer uit houdt dan de oudste Démocrazy!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>