A C T U A L I T Y-Man staat op springen, en niet op ontploffen!

Man onderdrukt zijn gevoelens, en staat op Springen!

In Ventlo ging een man met onderdrukkende gevoelens plat omdat die aan meineed niet genoeg had, om het met een sisser te laten aflopen! Nou zie je wel meer Sissters in Crime, en na de kerst komt de Judas ook weer meer in beeld! Maar die man die plat gaat voor een Mijn? Of hebben we het over mijnen van een Gebitcoin !Fantastisch, een Man die Mijn-eed gaat plegen! Kom daar nog eens om !

Maar in Dramarika gaat alles op slot, en de eigenaar woont op een slot, en dat ie getrouwd is met een slot, zou ik Phone-nétisch niet durven zeggen! Want wij moeten het hier doen met een Slot-ervaart, want in Twee Slotten tegelijk kunnen wij niet in dsit Kikker-landje!

Verder valt er vandaag niet zo veel te melden! Alleen dat er nog steeds bijzondere Helden wonen in Venlo ! Op een Granaat gaan liggen, dan toch liever tussen de biggen! En als het niet anders kan dan maar de Spijkériaanse versie: Dan maar in Spykerschrift De Lucht in! En als iemand er lucht van heeft gekregen… G * D hebbe zijn ziel !Mijn Granaat is het niet! Ik zing Hallééuwloeijà jà, ‘k stond er bij en keek er na!
Deze man stond duidelijk niet op Springen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>