A C T U A L I T Y – Kent U die vooruitdrukking.. Hardlopers zijn doodlopers..?

Is het Aan-giften geen gebrek, of, aangiften doen?

Jongetje- gehandicapt wil in de achtbaan. Maar mag er niet in! Zeker om te voorkomen dat er nog eentje bij komt..

Containers gingen dus Het Schip in !

Atl-éthiek is ver weg.. Nou begrijp ik waarom die man zo goed was in het trainen op Hard-weg-lopen! Nu komt ‘Slip-off the Tonque’ in een geheel ander nachtlicht te staan !

Trumpédofiles staan voor de duidelijkheid niet achter trump ! Omdat Dòmald Trump zo langzamerhand ook al achter de naakte-feiten aanloopt! Ook op de Golfbanen van Trump wordt eenn muur gebouwd !!

Om de Golf-en andere ballùllen tegen te houden! Hij schijnt ook een bi-zondere ‘Asswhole-in-Onehope’ te laten bouwen, om de She-néé-zen af te bluffen wordt de muur van ‘Tea Are You Em Pee,’lots of pea pea langer – longer e n d stronger dan de Chinese wall! En op de achtergrond hoor je John Lennon : “I am The Kwallrus!” Toe di doe die doei zingen!

Het woord van het jaar wordt in ieder geval in hignsite D O E I, en ik heb niet eens een Auto laat staan- Verzekering!

Zo de eerste week van het Nieuwe jaar zit er weer op ! En als we nou nog eens een ‘Precedent schapen’, om als die Slipjes ‘van’tegen het Dagnicht te houden, komt die Min-peachment wel heel dichter bij een Solution! P S : Het was maar een Hint! Ben weg !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>