A C T U A L I T Y – ik ben Prouomovielniet tegenOok de gereetvoor-meerderen hebben mijn Zege Hal lééohlé’w loeija ja

Zelfs Kate Midleton vraagt in Midletown een Irish Passport aan! De rest vraagt een Plassport aan, om van dat gezeik met ‘May I’ve your votes please af te zijn!’

Ook de É-motie Brex-it –Reflexit, is door de Motie : “Met jou ben ik niet getrouwd afgewézen!
Tot hier en niet verder, de Heer –My sweet Lord, van George Harrison- wodt Brexinitair-tijdelijk : “Oh Lord let the Good Times come!
Ja, dan moet je bij de Wereld draait door – Robbie van Leeuwen wezen! En ik zong vroegghèr al : “End Penis was her name He got it!
Daar lullen we niet meer over !
En als je het allemaal niet meer bevalt- die groffe taal- gaat Dijkstal van de Dijkgraaf er mee aan de haal ! Ik zou zo zegge: Ga je in meerfout, Gajes es je tanden poetsen Mark!

Als je noa écht lef van je liver-eh Life hebt, toon je niet die spierballen, maar die ander twee! Hou je rug en je kaken recht op mekaar, want wat nit is ken noch komen ! En in de verleden tijd is het Kondromen!

“Mark my worst van de Héé Ma is dit noa het Thééma van een Grof-gebèkte Schoon-zo’n opmerking kant noch wall raakte!’’ Mark –opruttenieren- Ga es buiten schooltijd met jezelf klieren! The Vie Vie Die!

En wij doen bij de volgende Vrijdag-Persconferentie wel van die Apple gehoordopjes in! Ken je lèkker iederéén de huid en voorhuid vol schelden! Zo en nu op z’Minglies, een L U L L E –Bye Bye op gezegd!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>