A C T U A L I T Y – Had vannacht last van een Regenboog die Het Dagnicht niet mocht zien !!

Kees van der Staaij je van te kijken F L I K er op met je Bijbel !!Oh wat zou ik graag in Het D N A van Kees van der Staaij crispelend knippen! Of hoeft dat niet, want die is al genoeg verknipt!?

Dat geloof ie wel, dat die wee-je-gemeente Lost v G * D was! ProUomo’s voelen zich Staaije toch niet van te kijken in hun Hé-ter-O lala en hun ‘Kruis getast! En Bij – Bel denk ik aan Fiets’m er in ! Er zijn Ritsen Uomo’s die zich door de S G P in hun kruis getast voelen! Me too !

En wie heeft kleindenkend-nerend de Bijbel toegedicht aan G * D? Flikker op joh met je Bijbel,met je gedégenereerde-opvattingen! En je achternicht! Ik weet nog hoe het was voor je uit de kas ging, of juist er in ging! Meer minnen en beminnen dan plussen, voel je je in het Pakt met De Duivel genaaid!

De S G P kan mij de Kont niet kheren of kussen tussen twee heren ! Oh-na-heren, ga ik rechts of links om de Pijpen aan Maarten geven! Want in en op Maartens dijk zie ik op Zondag de Families met hun inteelt langs een Dood-lopende Kruispunt van het leven lopen.. De Bijbel moet maar eens op de Belt van het Grof vuil!
Kees maar raak van der Staaij je van te kijken hè? Kees maar raak whatever wil bi wil Bi! The Future ours to see! En een Homo voor het weak-end- viel niet tegen..

En ik ben tegen Boekverbranding, dus gooi ik vandaag mijn enige Bijbel in de Branding van Terschelling ! En plaats weer via G * D – Dot kom er maar eens om een nieuwe bestelling!
En wie heeft de Regenboog uitgevonden? G * D of..de ?
Juist Ja .. Goeden morgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>