A C T U A L I T Y – En de nieuwe in-steek , waar je nog wat van insteekt

R E S P E C T – S A V E R S

Goeden morgen..De ocht-en –tochten-reclame zonder r in de maand, gheeft je een mooi inzicht als je de ‘r’uit de maand haalt!

En je dan een blote B illen-gezicht, dus zonder ‘r over houdt! Trouwens die eh air uit the maand doet me denken aan de Hollies van de jaren zestig, van de vorige eeuw! The- Die A I R that Dad Eye Bries.. Zo gemakkelijk is de Nengels taa!.

En de aan was als ik er af was, dachten de Ha Ha Poliniettici naakttuurlijk ook! Als je 1 5 0 0 Ent-reeën af schiet, heb je naakttuurlijk wel een Capitale Voorschot voor de boeg van je eigghù af-en straf schot..

En het Kies-dòm laat zich niet districten, zoals dat on Outre-mer-de wel gebeurd!
E Gr r r r rístenen en de Cuttholieken laten zich niet stenigen noch verenigen in de Partijdommen. Maar het komt ze wel goed uit..Laat de khindertjes tot mij komen! Zodat met de komende Ver-kíes-zingen boven stemmen tijdelijk ondergedoken zit in Emmen.

En om hélulmaal overstuur te geraken, nadat U niet door had dat er ook nog mensne op straat lopen, krijgt U nu een dubbele prent van twee maal 1 2 5 Neurootjes, als u met de handen los overstuur door rijdt! Je zou zo’n tiep wensen dat d e r’ wederom wordt weg gehaald en d oo d rijdt.

Vanwege het Taal-gebruik op straat en de Vinger-ver-wijzigingen, mag je ook op de fiets, je Vinger opsteken Maar de insteek is, dat als je nog weer eens zo’n pratende malle A P P ziet, gewoon achter hem/haar gaan fietsen, en ‘m onder het zadel er van achter in-stéken, en dan Keihard net zoals die muziek of whatever ‘Vok joe’roepen !! Maar wel thuis je handen wassen hè!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>