A C T U A L I T Y – Drie Januari: d’r is geen Vuurpijl om op te trekken!

Drie Januari: d’r is geen Vuurpijl om op te trekken!

Ben benieuwd wanneer de eerste Container met Witte Poeder, en dan hebben we het niet over Sneeuw, aan land komt.
En ik ben niet verkouden, maar haal daar wel m’n neus voor op !!
Trump heeft een akkkoord- bereikt met Isac Berlin door The B E R L I N W A L L over te nemen! En de Demooicraten worden om de Rose-garden-tuin geleid…

Het opbouwen van vertrouwen in de Paas-vuren blijkt ook geen ‘Eitje’ te zijn ! En de Figuranten die voor ‘Jéé-zus-en-zo’ spelen, gaan gebukt onder een zwaar kruis.
Relieg-ie nou wel of niet? Als ie z’n Kruis verschiet !!
De enige oplossing van met alle geweld F-oud-en-Nieuw vieren, is het afschaffen er van ! Of op z’n minst een ‘Knal’ voor z’n harses te geven, zodat ie zich niet verslaapt, om 1 2 :0 0 Uur ’s nachts !
Oh, en ik heb de scheveningense-schaatsen uit het vet gehaald! Kon ze na 2 1 jaar bijna niet meer vinden! Want volgens sommige Den Helderziende-blind krijgen we het ’s-Extreem koud!Maar toch net geen voor de Helftsteden op de tocht! Alles komt dit jaar op de tocht te staan! Daarom worden er voor de Paasdwaas-optochten ook geen vergunningen gegeven! Daarom gaan we waarschijnlijk massaal naar het Hazen- i.p.v Het Pieterpad! En bij het de eerste beste Kruis , mag je van mij het el-Lende doekje er af halen! Want als je ècht ergens in geloofd, heb je niks te verbergen! Toch? Zelfs niet op de Berg van Golgotha!
P S : en dan komt het woord ‘Kruis-verhoor’ in de Schmiechtstoel, in een heel ander Kruis-of-Munt-licht te staan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Drie Januari: d’r is geen Vuurpijl om op te trekken!

  1. Weer een mooi stuk van je!

  2. Joshua zegt:

    Goeden avond.. Dank voor uw – je réactie..
    Ik kreeg vanmorgen bij het schrijven voor het eerst een idee, van, dat de cirkel rond was. In zo verre, dat de woorden op z’n plaats vielen.. soort van Mind – Fuck, waar ik zo juist naar gekeken heb. Ik denk bewust dat ik niet denk.. En dat ik een soort doorgeef-luik va van ben ! Net zoals bij de Discutantes,, komen de woorden pas, nadat ik de tekeningen heb gemaakt. Zondr de tekening komen er geen woorden. Dus ik sta nog steeds versteld van! En altijd “Dank U wel !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>