A C T U A L I T Y – Burgermeester-lijke zet je af tegen je eigghùh Partij

Bij de V V –Géé Vee Dée gaat de bijl er in , en wordt de bests te Schoonzoon bij het grof vuil van die Containers gezet.

In oud Nederlandst zei je vroegher ‘Schoon-zo’n Zoon wou iedereen wel als boek op Het Nichtkastje van Mark my Worst hebben staan..Maar Mark-er-waard nu een ander strijdperk.. Ben benieuwd wanneer Mark voor Shut-up gaat staan?

En juist de Burgermeesters die met Pansioen moeten melden zich af! Omdat ze vinden dat Mark – My – Worst niks te melden, dan afmelden heeft!

Nu nog wachten op de Kroon-ju-weel-getuige van de Géé Véé Vée Dée! Wie-gel in zijn haar doet, als ie dat nog heeft, loopt er en gaat de Partij er geschmierd bij-lopen!
Ze zijn in Den-Haag op het verdhoofdkantoor al de ‘Hansjes-dans met die pijpen voor de Hans-spieghel-wieghel aan het oefenen! Zelfs al aan het B-oefenen! En de pijp aan Maarten van Rossem Hossem geven, kent zijn grens, wat je van Dumpste mens niet kan zeggen!

Want de slimste mens kent zijn grenzen! En wie is de M O L? om zich er bij teneer te leggen? Het Cut-en-musspel is in Dramarika begonnen! And the Wall came Trumpbeling down! De Grens is bereikt!En de grens-verlegging zit er niet in! De V V D als Mastodont eet als afscheit z’n eigen stront! De fransen zeggen dat veel veel Deel mooier..: cést D R Ô L E !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>