A C T U A L I T Y – Zwarte Piet wil geen kleur bekennen!

Omdat de ‘S – Hint morgen niet kan komen
moet hij vandaag Condome, nee hee niet
wat U denkt of dacht, maar Glimlacht u maar
tussen alle Ka-Doos, en als U niets hebt gekregen
Wordt nou niet onmiddellijk beaus! Wacht
geduldig af, oh wat verlang ik naar vroeggher
de Top of Flop met de meid-erop !
Ik hoor de Wind st waaien door de bomen
De Shint kan niet komen, nee niet vanwege D’Rome.

Oh wat verlang ik naar Maartje van whege, De Wie? Maartje vanwehge Auderdom en ‘Philiep boos weg’ uit Oh Vee Thee: Buiten hofflijk gezegd Te A U D, maar dat zien wij toch niet door de ree D I O mnipoottentie Pater et Homophilius Ed Spiritruus sanctus Amen.

Wie is hier nu fout? Nee hee, wij noemen geen namen ! en ook niet in een gedicht ! Wij spelen de Zwarte Pietenkaart van de Moores en hoor-es door…Oh is het de Pastoor, altijd een Schijngheilige gevonden, kan die van mij Cadeau krijgen! En verder laat ik het verzwijgen toe… Nee nee , U krijgt geen roe..Maar kom nou es uit de kast, Beken kleur, en verder To de Loo

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>