A C T U A L I T Y – Trumps- lievelingsnummer is : “Jail House Rock” “

Niet iedereen gaat may !’ve your votes please. Het valt niet may, 110 stemde tegen!De stemming zit er goed in !Ben benieuwd, wie is May’s Benjamin? Oh ik, weet niet wie Ben is! Oh, die staat voor, wel dat ie Big is! En er lopen heel wat biggetjes rond het House of Parlement!

En nu van een geheel andere one-orde, is de vraag how muts he knew about die andere twee mutsen? Ask the Hudson-river, over de stroom-versnelling van ‘k-onthulllullingen. Benieuwd wanneer hij zich precentenderend bloot geeft!

Maar de Pelossiëring van het vraag-en vaag-gesprek.. gaf bij de Oh-vol-office een vurig openhaard-gesprek. War iederéén met een play-back vol tanden naar zat te kijken en te luisteren. Het bleef nie bij fluisteren! The Hell broke lose! En de knoopjes in de oren barstten uit volle Borsten! Ik zag ze beschamend na de tip-off weglopen!
The White House waait met zijn onthullingne voorlopig niet over!

Ander nieuws : Door Géén-étische manipulatie zijn Twee P C-muizen zo verknipt geraakt, dat de eerste Computer-mouse de originele naam Micky Mouse heeft verkregen. En men bang is dat de muizen als gespleten-persoonlijkheid, in iedere PC zal huizen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>