A C T U A L I T Y – Had gister gesprek met kennis over Zwarte Piet!

Had gister gesprek met kennis over Zwarte Piet! moest eh weg, en zei : “heb haast moet naar Z w a r t – W i t ….” Oh wat zeg ik noa weer? Maar we moesten wel lachen!

In de Müller investigation zijn de bewijzen allerminst F L Y N-ter-done! Zo ook bij die Thee-doeken meneer, met die Tulband op z’n Hoofd. Ik zie het verband wel van die Band, die moet je iets naar beneden trekken over zijn hoofd en Necked het niet, dan schaamdtbacked het ook niet, om hem daar aan op te hangen, of The High-five van de Trumptoren af te blazen. Voordat ik dit hier wil plaatsen, werd mij toch Kasshockyaans dwing-dringend verzocht om die hele harakieriaanse-gedachte van The Trump-tower af te blazen!

Hoor the Windst waait door de bomen , e n d the Trees van Dokkum op z’n Fries, de omzet compenseert het verlies, en valt niet te rijmen met de winst, ‘ik omhels het Makker staakt Uw Verwildgeraast,’ waar zag ik U laatst, gehaast op een Wit paard zonder baard of angst bij Bol-dot-kom nou op tijd, want over tijd valt niet te twisten, en de smaak in de mond van the kabeljouwse –twisten.., oh wat verlang ik naar de Liesbeth Listen! Wat kan een S-hint zich in zo’n dag vergewisten’U krijgt vandaag van mij een grastis –Pak-slaags aangeboden! nee U hoeft de Surprise niet terug te sturen. Nee hee, kom niet naar me toe, want dan geef ik U met de roe roe roe er althans van langs.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>