A C T U A L I T Y – Grenzeloze bewondering voor al die

Begrijp niet dat ie een ‘k-Wall wlil,wat ie zelf al is.Het ontbreekt ‘m niet aan M-introspectievan ..En The B O R D E R L I N E kan ‘m ook niet ontzegd worden. als De Grens van, het ontoelaatbare niet dicht kaan, dan maar de gehele Staat op slot. Zodat hij rustig op z’n slot kan gaan wonen, en een “Balletje slaat, wat ie zelf het meeste is..Zeg over wie heb je het? Oh over die, die mag geen naam meer hebben.! Mensen met een Borderline moet je tegen zich zich zelf beschermen !!Daar moet je een Muur om heen bouwen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>