A C T U A L I T Y – De * * * van S h i n t terklaas

De grapjes over Schimmel tussen je benen, en Bis-schop onder je kont, krijg ik zo’n baard van – sic- dat ik het maar niet over de* * * * * heb!
By ze wee: Hij is pas vandaag Ja ja jarig !Maar ik heb toch wel een verzoekPolice Please neem Trump pee Dumpee mee in die * * * ! want we hebben aan een
* * * kenwasser genoeg!
Toen ik gister die beelden van die * * *en-wasser zag, werd ik begraven onder néémoties van suspiscian! Ik zag die beelden, en dacht: ‘Je kan het schudden’..! Is dit a secret mission?

Michelle ma Belle sont les Monkey Très Belle Michel ensemble! How Low you can go ! The answer is Blowing in the wind !! The Plee-zie-dent kan wat mij betreft een ons wegen de play-hou-je back- show in! Je cunt wat mij betreft die Pleeziedent achter the Bushes Rodododendrons van een grave-yard gooien.. Als Blikken op oneindig konden doden.., laat maar ‘zoden jus’ !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>