A C T U A L I T Y – De Herdertjes lagen bij nichtten in het Hoogveldveld

Ik had al lang het Hazen-pad gekozen. En een Boom-opzetten? Ja hoor, de ballen!Wie was er eerder Annaloog er niet om like The Kip of het Ei?
De ballen maken alle toekomstige kindertjes hartstikke blij,hé Pappa? En gestichte liedjes zingen om de Condroom daar maar eens om met die toverbevolking! Jan Pieter en Cornéé- Lisse.

Oh, wat verlang ik niet naar Lisse of plassenheimwee heb ik nooit gehad! Want wat doen ze in Lisse? Alleen maar Vissen. Ik ga er even van Pisse in dezelfde vijver van toen..

De Herdertjes lagen bij nichte in het veld, zongen wij altijd in de Nichtmis. En lagen te pijpen bij Rolduc..in het veld.. De schmiechten die alsmaar rondom het kruis liegte.. Geen wonder dat wij inde jaren zestig riepen – tijdens het maken van een Kruis-teken aan de wand : ‘Zalig er niet wakker van dat Kerfstfeest’ En verder kan dat Kerstbeest , net als mijn verleden De Boom in !’
Zalig Paasche.. is mijn volgende tekst. En voor nou..Relax relex : “Don’t do it !”Zeg schat waar heb jij de volgende Ei-lijders opgeborgen? “Ja, doei doei doei. Goh, ik wist niet dat jij een auto van die Verzekeraar had?

Zeg schat, had jij gehoord wie de meest interessante gehate Reclame-persoon van het afgelopen – jaar was? Weg wézuh nu! Froger, eh vroeggher was Geluk heel gewoon! Zeg schat kun jij die borden voor je kop, niet zelf afwassen? Doei : “Je kan de Kerstboom in !”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>