A C T U A L I T Y – “Holder de Bolder mijn Instint staat op Kolder!”

“Holder de Bolder mijn Instint staat op Kolder!”

Goeden morgen, nog even en de Stint staat voor goed op Zolder.. Ik zag afgelopen Zomer van die Bakken met kinderen, voorbye bye vlinderen, en krijsen, wat mij de haren deed vèr-rijzen.. Kinderen kreiste van de lol, en ik zag een kar op hol geslagen.. en dacht toen al levensgevaarlijk..!

Nou ben ik wel eens het spoor bijster, maar op ‘Dood spoor-loos’ al arm.. het is maar een ‘Beleving !’en een ingeving. Je zult het maar als Kerst-pakket krijgen. Zo’n doos met be-leef-ing.Daar weet ‘I N G’ alles van!

Of een Blad cadeau voor vijf Euro en nog wat!!Het gaat staids beter met de Néé-cono-mie! Ja ja , mietjes en nietjes genoeg!

De kerstdoos- en Kerst-pakket is een beleving.. Tsjonge isjonge wat een armoe: Kaakjes, en in de naweeën moeder-koekjes!
Kun je beter grote kartonnen-dozen met een warme slaapzak geven! En mijn zak is warm genoeg, zodat ik niet in kou om kom te staan!

Want wat er verder in die Surprise box zit , is om niet door te komen, of te kouwen !
En omdat het zo goed gaat in het Bedrijfs-leven, zit de Santa Claus Kerst-pakketing Ingénieus maar heus in een Ver-ZindtterKlaast-vèrpakking!Krijg daar een behoorlijke- verzakking van!

We kunnen natuurlijk nog lang dromen over Kerstbomen en over econo-mie.., ah oui krijgt Ma-non de schuld, een Generale – Pardonne moi,, ‘je me éxcusez et Parle moi ‘d – Amour !
Cést toujour hetzelfde lieje or chanson: “je zakken vullen en er niet meer over lullen, Afgekocht met zwijggeld? Oh, wat leuk, er zit zelfs Trink-geld in die Ouwe Doos! Ja hè daar bloos je van!

Ga nou maar lekker slapen, Want morgen gaan we van de Ad rem en tantièmme naar ja ja, What a surprise naar Japan!

Oh, maar voordat U vertrekt, wel even de kaarsjes uitdoen in de boom!
P S : ik wens U goede Beest-en-Feestdagen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>