A C T U A L I T Y – zeg, eh, Kennedie- mensen niet eens Opschieten met dat onderzoek na 55 jaar?

A C T U A L I T Y – today 5 5 years ago..

2 2 November Fifty Five Years ago Thanks – giving-Day ? No, it was a Lonely Murderes-day in Dallas! Jay Lee Harvey Oswald! Mis is Kennedie mensen nietopschietten met dat onderzoek ? En zo vijf en vijftig jaar laterits still Black water..En een President who’s who? A ultraright ass a plight of duty? Dramarica : “Oh Beautifull Gracious terrible State of Mind and theBlind-off the Awfull.

History repeats its self in the Darkness of a History ! Still in missery! Dallas Ver-tell us! The Corporate Right and the ‘grassy knol,’ hidden in mystery tells it al!
A planned Coupe ‘d-Etat, created the Right Wing cha cha cha.
En so My fellow Dramariguns They Shoot the Horizon don’t they?

Dallas T E X A S 2 2 November Fifty Five Years ago Thanks – giving-Day ? No, it was a Lonely Murderes-day in Dallas! Jay Lee Harvey Oswald! Mis is Kennedie mensen nietopschietten met dat onderzoek ? En zo vijf en vijftig jaar later,its still Black water..En een President who’s who? A ultra right ass a plight of duty? Dramarica : “Oh Beautifull Gracious terrible State of Mind and the Blind-off the Awfull.
History repeats its self in the ‘Darkness of a History ! Still in missery! Dallas Ver-tell us! The Corporate Right and the ‘grassy knol,’ hidden in mystery tells it al!

A planned Coupe ‘d-Etat, created the Right Wing cha cha cha. Lee Harvey Oswald , all the Flahes come, came back to me.. Its printed in my Consciouness.’” Free set me free!”
Het was op een Vrijdag avond..-Bij ons 7 uur ’s avonds! one o’çlock locall time Dallas Texas!. En wij waren meer bezig met Lengede! De wat? Lengede, lang gelede toch dichtbij- schreef ook Remco Campert over z’n Vader. Maar dit ging over de Mijnramp over de grens in Duitsland, waar mijnwerkers opgesloten zaten! Dat was het nieuws, toen in heel Europa. Maar 1 dag later die Vrijdag avond, zouden wij nooit meer Vrij hebben! Het schuld-gevoel van Kogelvrij denken, was en is goed voorbye bye!

Vroeg vanmorgen aan iemand , wat voor dag het is? Het dichtsbij kwam Thanks giving day! En het is nu meer Thanks disgusting day ! Kijk Trump als Kalkoen call the Oen, kan ik me nog iets bij voorstellen, Beiden kletsen uit hun nek ! En het komt natio-internatioanaal uit de Strot !
Oh Oh My G O D! er is niks verandert !! Er meandert een kogel door je hoofd, and still Crazy after all these Years! Stil Crazy- me- Yess I know.. When wil it all disapears? Never its now or never? I hold you tight kiss me my darling, to night!! And Safe th last dance fo me!

Those were the days of the early sixties!!

En so My american fellows : “Ask not what we can do for you ! but ask what you can do for you’re country ”T S Elliot.. Who is that? ”T S Elliot ! : “Ask not what we can do , but what you can do for you’re country ”T S Elliot.. Who is that? ”T S Elliot ! ooit gehoord van The Musical C A T S, Van Tim White ans Andrew Lloyd Webber.?
But now these days are gone, want nu dansen the Cowboys en de mmerderheid van V rije geluiden! Waarbij |U niet aan The Vee Pie Are O –moet denken.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>