A C T U A L I T Y – Yo ho Yo ho Ik kom zo! En van mij mag iederéén The Kerstboom in !

Die hele Sinter-dwaas-discussie kan van mij Het Dak op ! Dat Zwart-Wit-denken, dat schuld-gevoel van drie à vier-honderd jaar geleden? Laat het verleden los. Want anders ga je richtings-loos al arm of het Total los van W F Hermans!

Die dat prachtig kon Warticuleren, met zijn Oorlogspen ! Die naar Zuid-Africa ging. En werd afgeknald door die andere Partij. Maar oh Wee eF Hermans had wel een v-echtgenote van hafrikaans bloed, waar het niet mag stromen of gaan! Zuid Afrika mocht niet bestaan!

En zo mag de Zwarte Piet ook niet ons ontgaan! En zo is iederéén een Zak die voor is, en als tegenstandere van de tegen-en voorstanders, is iederéén in zijn eigghùh-kringetje bij voor’baat het niet dan schaadt het ook niet’ een Kloot-zak!
En zo kunnen wij uren dagen maanden en jaren ons in Het Veen Blindstaren op ieders gelijk! De ‘Iego’s’ van de onge-lijke verdeeldheid, zorgt alleen maar voor meer inteelt in de discussie, en vermoordzaakt alleen nog maar meer rape-percussie !

En met een échte Percussie, kun je ook het ritme van de regen verandermeranderen. Laat de Fantasie meanderen, en laat het zwart-wit-denken los: Zie ginds komt The Droomboot uit Franje weer aan! Want anders wordt het inderdaad een Totallos !!
Ik moet nu gaan want die man met The baard komt er ook al weer aan! Wat zou die nou weer volgens The Muggen-zifters op zijn Erf-en Kerfstok hebben?
Yo ho Yo ho Ik kom zo! En van mij mag iederéén The Kerstboom in !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Yo ho Yo ho Ik kom zo! En van mij mag iederéén The Kerstboom in !

  1. Joshua zegt:

    Oh, in Nederigheid JoHo ik verder! Tot volgend jaar Kerst U sprak met een Verzertte Piet !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>