A C T U A L I T Y – Vermeerderen voor voor verweerderen

Vandaag is het Aller Heiliggen, want allerghylighen komen voor de Quote zakken van het jaar niet in aanmerking om vernoemd te worden tot de 5 0 0 rijksten van dit land !Eigenlijk te gek voor woorden, dat je met Walkcohol de Rijkste vrouw ‘van’ kunt of kan worden!
Nu zag ik van de week op allerlei T V- en Youtube kanalen, totaal verlamde dwars lésiënd aan de wandel gaan ! Dat moet toch voor de patiënten in questie een Rijk gevoel geven! Ik zie ze binnenkort ook nog wel gaan zweven! Zodat zwaar verlamde en blinden weer een toekomst hebben.
Normaal gesproken gaan de Mollen in deze tijd van het jaar van het bladmuziek af, houden hun winterslaap om met Vivaldi paar maanden later weer uitgemold en uitgeslapen,aan een nieuw seizoen te beginnen!
Maar er is een Fémilie Mol die zich kan permiteren om alles in eigen hand en de Bellinda Boesem te houden!
En zo weer met een Godsvermogen, alles in eigen hand te houden, onder de titel: “Rijken –verrijken” Daar is niks mIss mee, maar ik word altijd erg Misselijk van die mollen!

Maar ja, ik zou die entrepeneuriserende mollen wel aan de strijkstok willen hangen, in Fis Majeur! Wordt trouwens erg miss elijk van Aldi zieligheids-programma’s! Aller Heiligste en Allerzieligste Beau mondesen moet zo nodig een nieuwe kans krijgen, die sowieso geen schijn van kans hebben om te overleven! Maar dat mag je, mag ik niet zeggen!
Nou toevallig mag ik dat wel zeggen! Alleen loop ik er niet meer te koop ! Wat weer wel een Contrainter-spermitus is !
Het Leven is Ka U The een Klote! Maar ik heb er wel van genoten!
Heb ook niks tegen 5 0 0 Quoottistische Rijken, maar je moet je volle verstand los zien van Emo-en GeenmoT V.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>