A C T U A L I T Y – Veel meer mensen dan U denkt hebben een Shall-compagnie

We S H E L L over come some P A Y ..Omdat Shell behoorlijk Trouw is aan zichzelf , en een ín Spot en vanzelf-spot we Trust-Companiek, is er niets aan de hand, als je als Shell-company, alle regels die voor anderen wel gelden. naast zich te-neer-legt!

Je cunt natuurlijk ook je schuld-gevoel na 4 0 a 4 5 jaren af-kopen, Spoor terug in de tijd, dat ze niet helemaal spoorden!

En dan hebben we nu a Message in the Bottle Van Op D-Hope van, verzegelden Juurine uitslagen van Yvonne van der Gerp op scherp, toen heel Nederland haar op de te Kleine –grote makt ontving..Calgary…, weet u nog? Met die Gouden plak in haar mond!

En nu hebben we een te hard van stapel-loopster , waar van de beroemdheid een straatnaam heeft gekregen, waar niemand meer mee weg-loopt. Maar dat ze op oudere mannen, eh trainer neemt, kan ik wel in komen, en dat ze niet zo’n inkomen als Shell heeft , komt alleen maar omdat het op het ‘ogenblik op oneindig,’ niet zo gesmeerd loopt! En ja, de Vèrrecordholders nemen alleen maar toe!

Maar hoe kan het zijn, dat een doorsnee Hard loopster zich zelf te snel in haalt bij the Finishing Touch?
Nou naar nu blijkt zet de ‘beheerder en plaatsvervanger op aarde,’ de wereld in z’n achteruit! Maar als jij vooruitloopt op de feiten haal je de achtergestelde Aarde sneller in, dan de Doping-arts kan vast stellen! Pan-optisch –bedrog zullen we maar zeggen. En zo heeft iederéén een Trucken-doos, hè Mark? Mark my H e m a- w o r s t hoorde ik ‘m zeggen! Niets aan toe te voegen.

Naar nu blijkt kom Actuality niet in aanmerking voor een C R I S P-bewhandeling, omdat als ze een paar letters doorknippen, het overbodig is, omdat de ondergetekende zelf weet , dat je ‘m niet L’ètterlijk moet nemen! Want dan hou je ook zwarte gaten in de D N A-string over.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>