A C T U A L I T Y – Van een Doofstomme-stem ‘stéék je nog iets op !

Van een Doofstomme-stem ‘Stéék” je nog iets op !
Een mooi ‘gebaar!’ met beide handen je stem verheffen….Daar stek je nog iets van op !
En is kijken of de Majority als een man achter zo ontstèmd is dat ie z’n biezen pakt?

Nee hee, ik stem niet vandaag, trouwens mijn Stèm is sowieso weg. Terwijl ik af-stem op de Partij van de Doofstommen. Nou zou U kunnen denken dat ik daar voor in aanmerking kom, maar er is in Amsterdam een zaak De Y S B R E E K E R, waar iemand stilzwijgend de Coffee in-schenkt!

Een geschenk uit de hemel, als je niet doof bent voor de Maatschappij! Met de vingervlugheid met een vinger of een hand-gebaar heeft ze iedereen onder de duim!
En het is natuurlijk ook wel prettig als de anderen eens wat meer zwijgen! Wat voor die ‘krantenman’ het meest geldt! En ook al ben je voor goed je stem kwijt, hoor je niks , hoor je er meer bij, dan af en toe dat Kippenhok in de ochtend!
En oh, wat zou het prettig zijn als die Raaskallende Blonde on Blonde afgod, het verstilde zwijgen, en ver-dood-zwijgen zou worden opgelegd!
Volgens de laatste berichten, gaat die Blonde Af-en strafGod het boetekleed nu al aan trekken! En begint de réaliteit van het Doodzwijgen eindelijk tot ‘m door te dringen wringen!
En uit respect voor de échte doofstommen zou een Doofpot voor die Gladjakker van een wrapcist nog niet zo gèk wézùh! En…nog steeds: verkíeszingen boven stemmen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>