A C T U A L I T Y – Trump liep een Blauwtje op vannacht door the Blue Wave …

2 4 0 van de 4 3 5 zetels 1 4 4 Dem 1 5 1 etcétera ra ra wie er heeft gewonnen?

Trump heeft gewonnen Psychologickly !Maar in meerderheid was het wel een Blauwe Golf tussen-haakjes: ik heb nog nooit een Golf-auto in blauw gezien! Maar hij krijgt wel binnen kort een Blauwe enveloppe van Nancy Peloos ie- Paylowsie!

En waar hebben de Dé mooi graten gewonnen?, in the Suburbs , maar ook in de Hogeropgeleide Buiten wijken… Hoger-op kun je niet komen. De Druiven zijn zuur, maar de onder-zoeken en broeken, komen hem duur te staan. Ik zie hem al net zoals de Sint aan de andere kant van de Grens staan! Je kunt alles van die Trumpf zeggen, maar hij was wel erg Grens-verleggend bezig !

Maar de verkies-zingen in Amerika zijn te groot voor ons! Nederland gaat al vier keer in de staat New York, Texas heeft meer dan 250 Counties- kiesdistricten!
Dus kies ik nog steeds voor Ver-kies-zingen boven stemmen, of de Stemvork! By the way, ik eet meestal met Mess en stemvork! En die klinken behoorlijk vals.
En dan heb ik het nog niet over wat er op mijn of het bordje van Trump komt te liggen! Ja , dat ik een bord voor mijn kop heb, ja dat weet ik nou wel! Alhoewel ik kwam daar wel laat achter! Iemand heeft mij een volle dag voor dat Stem bord bij ons in de straat weggehaald.

En toen ben ik voor 4 8 Uuur in Winterslaap gegaan. En toen kwamen ze er achter dat mijn stem gold als Gold-finger! End America don’t they shoot horses dont they?
Trump heeft nog steeds zijn S T E M-P E L gedrukt! En na de Blauwe Golf, komt de Blauwdruk.. gevolgd of achtervolgd door die beroemde Blauwe Enveloppe!

En er gaan na sluiting nog steeds meer Stèmmen op…? Ja, op wie? Had je dat niet eerder kunnen doen? Je hebt de hele dag de tijd gehad om je stem zelfs op jezelf uit te brengen! En hoe moet ik noa in jou geloven, als je niet eeens op jezelf stemt! Dat stemt mij to na-denken! Ja? Ben ik de hele nacht voor je op gebleven! Eikel!En weet je wat ik met eikels doe? Nee? niet in de openhaard. Ik stop ze in de grond, zoadat ik over dertig jaar met jou een Boom van een gesprek kan op zetten!! En je weet dat ik geen blad voor de mond neem. Begrépen? Hans Brinker! En haal die vinger nou es weg! Waarom? Noa ik zie d’r geen gat meer in !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>