A C T U A L I T Y – The Day after the Naait bivoor..

The Day after the Naait bivoor..

Zo te zien zijn de beelden uit Groningen nog steeds Hard-verscheurend, en de regering neemt geen Gas terug. Waardoor velen in Groningen zeggen : “Ze kunnen van mij part aan het…, gas-tronomisch gezien hebben ze in de stad Groningen ook een winkelend-beleid- waar door het Gas terug draaien de hele in-vla-structuur naar de ques- lees gas terug gaat.

Van-onder-tussen geeft een S-5 patiënt een voor de Vuist-weg aspers- asperges-kontferentie, waar heel erg knap de verliezer van gezichtsverlies door een geheel andere Bril van I Wish, eh, ‘E Y E W I S H dat Eye Wished’ door een Poliniettieke vergroot glas het verlies aan minlevings-vermogen, omdraaide in Politieke winst!
Je zou toch allerwinst zeggen dat ze wel een paar Psychihaters hebben, die Préek-ventief hem in bescherming zouden moeten hebben genomen!
Ik voorspel dan ook dat in Highnsite van de Histérie , en niet the History men over vijftig jaar later tot de conclusie moet komen, dat dit onvoorstelbaar is en was, om een S-5 patiënt de wereld- We are the World-we are the children- als een Politieke acht-en glijbaan af te laten glijden!
En over die Witte Huispers-sé-conferentie moest ik gisteren ook terug-denken aan de Oude Dromeinen.. en de Glad ihaators!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>