A C T U A L I T Y – Tante Zaan ziet vandaag de Shint hélemaal staan!

Tante Zaan ziet vandaag de Shint hélemaal staan!

Een wat zegt May I’ve you’re votes please? B r r r r r r r Exit! Oh, you mean Br r rexit. Vèrrek zit dat zo in mekaar? Brexshit zit dus net zoals May I’ve you’re vote, not again.
Nou zo te scene zat the stemming er goed in! Dus keert The Wall het Schip, en ik eet ik zelfs bij the aankomst van the Verzindt ter klaatsen Fish end Ships..
En de Sint heeft voor Sister Theresa May, Afscheids-Schmink- ka doodjes! Dus iederéén kan vandaag bij aankomst geschminkt kleur bekennen! Zaan ziet vandaag de Shint hélemaal staan!

Maar er zijn ook klanten die vandaag weg rennen! Nou da,s voor mij geen surprise! Die gaan natuurlijk naar the Vèr- Kade! En die halen het wel met een ver-kade-blik-op-oneindig!En het paard scheit door de bomen,en the Repetetepiet haalt daar z’n neus voor op! En had daar opgerekend, zodat In the Zaanstad the A H-erlebnis van stal en stoom-afblazen is gehaald.

The Verzindterlijke Zwarte Griet vereniging, heeft ter lokaletijd alle Toilet me go-papier als afscheit ,aan, opgekocht! Dat daar een Po-lied-tiek luchtje aan zit, of zat, was wel duidelijk! Naar nu blijkt heeft De Sint zojuist twee nachten en nichten doorgehaald, tijdens de Pensioen-onderwhandelingen ! Hallo zeg, moet die Shint van the Premier Cdru niet nodig met Pensioen?

Nou kon die V-eo V-eo-dale P-artij van mij al langer the Boot van the V P P in! Nu het er naar laat aanzien, is het áanzien van the Premier Cru Shint behoorlijk gedaald, net zoals the Opinie-peilersw al langer aan gaven!

The Zaanse Spaanhaanse Sint blijft maar een paar uur in Den Hol – lande, want the sfeer is weer behoorlijk-gejortkeldert! En ja, dan weet je het wel! The Free-nan-ciële vooroplichter van the Quotaanse bladen als blad voor je mond, en the kop van jut ! En als je die twee létters omdraaid, dan krijg je the Job hell of a job van….? Nee hjee, dat gaan we niet doen! Want,na Zaanstad is the Shint behoorlijk blut!

Maar ja met A H –erlebnis van the Gruttenier hadden the Zwerf-pieten en katten nog lang plusier!En alle verlaten Pay-per-noten op de straat, gaan naar the Voedsel bank, voor de kindertjes, zodat the Shint ook die nooit zal vergeten! En verder wil ik niet weten wie wie was!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>