A C T U A L I T Y – Sinterklaas : “Ik geloof het wel !”

Sinterklaas : “Ik geloof het wel !”

Aannemers vragen zich nog steeds af, hoe die Sint op ‘t randje van tegen iederéén, ook Zwarte piet riep : “Je kunt het dak op! Zie ik die Démonistranten niet doen! P S : Zou die Piet na 5 Dec. ook de Zàk krijgen? En vroeger had je ook al Suiker-rucklames voor Plestick- verpakkingenom de wortel! Nou daar waren mijn Áuders hélulmaal niet blij mee! Want daardoor kreeg je minder kinderen, en van verminderen hielden die Hypokriettische ingewijden niet zo. En om iedeer jaar die Schimmel te verwijderen, is tegen het Pricipe dat je een gegeven Baard niet in de bek mag kijken, En zeker niet bij een Vouw die achter die baard te keer gaat. Want ja, ze heeft goed geluisterd naar dat woord als Shint die heeft altijd De M E I D er op !

En nu verschijnt Ria Bremer in beeld die even Pols-of Poolshoogte komt nemen, om te kijken of hier nog verdwaaalde Zwarte Pieten uit Pool en tegen-polen zijn! En dan hebben we het nog niet gehad over de Peper-noten uirt Wenen, wat letterlijk betekent Die Nootzarten zijn om te Wienen!

Wij zijn allen van de Kaart, want nu willen die tegenstanders ook alle Zwarte Pieten uit dat kaartspel halen ! Zodat de voorstanders De Schoppenkaart onder je hol kunnen krijgen! En zo kunnen de voor en-tegenstanders nog meer kaarten en Prinsen op het Witte Paard trekken! En daarna onmiddellijk vertrekken!

Naar nu blijkt is dat hele Sinterdwaas-gedoe ontstaan door het Schuld gevoel kwijt te schélden door de Land-lopers van die jaren. En om schuld-gevoel af te kopen, in plaats van nood winkels,voedselbank die kunen ze van mij Kado krijgen! En bij de Marsepijn heb ik nog nooit een Voorwaartse Zwarte Marsepijn gezien, waar je alleen maar Via de Kringspear winkel mee aan de loop gaat !

En volgens mij worden we iedere Keer dat ie nog niet Ja Ja Jariggg is in, de Boot genomen!

Sinterklaas : “Ik geloof het wel !”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Sinterklaas : “Ik geloof het wel !”

  1. Joshua zegt:

    Ja ha, dank U wel! Het Zwart-op Wit denken is nog niet van de lucht!
    Want vroegher koude wij op Zwart-Wit!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>