A C T U A L I T Y – \moderne Griepprik ik heb je,haal ik mijn Neus voor op!

Weer iets nieuws! Een Neus-spray als Griep-prik, ik ben bij de Neus genomen, denk ik dan!
Daar haal je toch je Neus voor op! Voor-op-gesteld dat dat in de gaten loopt!

En ja hoor, heb twee weken geleden de Griepprik gehaald, en ben nu al binnen die twee weken, los geweekt van het vertrouwen als Prévent tief – middel.

Het middel is erger dan het kwaad! Ik heb een glas met pfluimen naast mij staan! En ik eet nu franse Pruimen, en appels met pheren vergelijken! Oh Oh, wat is het Buitenleven je aan het Frangkrijken!

En wij kijken allen 100 jaar terug in de herinnering! Waar soms op 1 dag 60.000 militairen in de greppels lagen.Oh, uw vrijheid van geen meningsuiting,was démograties in The History een Warriaans-aanfluiting?

Killing me softly with Mosterdgas-na-de-Maal-en Baaltijd..

Zijn we er iets mee opgeschoten in the Idijoodtie van de waan van de dag op een te warme mooie Maandag..

We zullen het maar niet over Dinsdag met de intussen-tijdse Verkíes- my ass -zingen het maar niet hebben!

Verkies-zingen boven stemmen, zei ik tegen mijn Pianono-stemmer!

Als je als Zakennar te hoog van je eigghùh Toren raaskalt en blaast , ben ik voor morgen niet verbaasd dat je R- ape-poepblikeins,er naast valt. En met een Grote ‘back en blik op oneindig niet meer back komt!

Maar volgens kenners, wordt het alleen maar erger! En als ik dat lees, moet ik toch weer aan een artikel denken van een Toekomst-voorspeller, begin deze eeuw, die zei; Dat de komende eeuw veel erger dan die eerste twee Wereld oorlogen wordt! Ik dacht dat die Man in The War was! Maar na morgen : “You ain’t see nothing Yet!” E N D Trump shouts it out : Eh schreeuwt het uit I am not Bitter in defeat, I just do the Twitter dance with me end zwarte peat!
En A B B A is ook weer terug van weg geweest : Take a Chance on me! End The Who zingt I’m Free. Goeden morgen-we-shall see! You ain’t see nothing Yet!! Bachman Turn and overdrive niet teveel, boordeel niet teveel over andermans-oh-na-nhéren!
Het kan verkheren, zei Brederododendrons…………………………………………………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>