A C T U A L I T Y – De G R E N S van de OnDrwhandelingen zijn, is bereikt!

De G R E N S van de OnDerwhandelingen zijn, is bereikt!

They have a Deal ! No really ? Who has a deal? Wel May be..Deal Dun, eh done! ! Ja dat dacht ik al ..Theresa May !’ve the Truth please? Atack; actack.! I know waarom ze een diel hebben! Very Smart ! Ze hebben een nooit-nooduitgang gevonden.

De Borderline-solution! Zo easy! De grens was bereikt Diel or no Deal at all? De Oplossing precies op de grens komt een proliminary –Tunnel a Chunnel, waar door alle objections om een waterige grens te accepteren over boord werden gegooid van the Irish sea ! Tijdens die onderwhandelingen waren er x-tra divers – duikers ingezet, als ze er in the Irish Sea niet uitkwamen!

Maar dat krijgen wij niet te horen dat de grens van Ireland e n d Northern Ireland worden ondertunneld! Zodat Great Brittan geen gezichts verlies leidt! En bye bye ze way Prince Charles has his birthday to day !
Dus in de tunnel onder de grens roepen ze allemaal: Ben benieuwd wat er nu weer boven mijn hoofd hangt? ! And never say E U You end E U !!
Een voorlopige deal! Shake-spier zei het al To Deal or not to Deal?! That’s longer no question ! En vandaag kan ieder monument the Cabinet fallen! Ten Downingstreet zingt dat nummer van the beatles: I’m downstreet ten I’m really down ! Maar ja, het probleem met Theresa ‘May bi not’ is the problem that .. We wil see, its a long time to come ‘Obsticals in the way we were!
May I’ve you’re Votes please : “Order .. Ordre; o o o o o rder.. En op de achtergrond hoor ik dat nummer : “Bridge over Troubled waters Theresa May wil still be in Downingstraat ten, e n d I do hear Vera Lyn singing W’ll meat again don’t no where, don’t no when.. And I do hear in the bacground Ronald Regan saying Mister Gorbatschow there you go again………Tear downingstreet ten, Tear down this wall! So we can be free at last Free at last !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>