A C T U A L I T Y – B O R D ER L I N E – Tot hier en niet verder? ..De Heer is my Rherdder

I shot the Sherrif ; and he ain’t in Heaven he’s my Brother daar moest ik aan denken Swing low sweet charity.., en na de Mid term elections, dacht ik de kogeld is door de kerk, en in the Mid-term Sessions had ik niet verwacht, of, alhoewel zo naief ben ik noa ook weer niet, dat ik natuurlijk al langer wist dat Dramarika doorgeschoten was en is en zolang Trump aan de macht is ook blijft. Wat dat betreft is de Poliniettische situatie een mooie dramatische métafoor wie eigenlijk?

Zolang the gunfactor Max Factor verslaat zit daar een politiek luchtje aan !
Wie ooit verzonnen heeft dat iedereen onder de verantwoordelijkheid van boven the Sexteens killed, om te beginnen met the toekomst-perspectief van een hele dégeneratie! The future is ours! Rot op joh, America is such a sick country, dat ik al jaren geleden had besloten om daar nooit meer na toe te gaan!

Ik was in 1 9 6 9 voor ruim een maand in America Signal hill, Lost Angelos, waar toen nog steeds the Ja-kniggers bestonden! Aan de overkant van waar ik logeerde, kwamen wij nooit! Toen ik er naar vroege bleek dat Watts te zijn waar drie jaar daar voor de grote rassen rellen waren! Dat the border-line- what’s in a name, iemand met een Borderline totall doorgeschoten bleek te zijn, en dat alles om the Second amendment?! Paul Simon zong het al : stilll crazy after all these years..

En met een doorgeschoten Pré – zie dentiall bevoegdheid, staan wij allen met een Beck vol tanden, hoe hoog opgeleid dan ook ! Back in the U S S R Back in the U S S R en daar is Müller het totally desasterd mee eens! U ook? Bordeline—Tot hier en niet verder…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>