A C T U A L I T Y – I A M B U R K A D A M S T E R allebei verboden ook in A M S T E R D A M N E D!

Een dag later na de Black Day al een kater..

Black Fraai-dee-, “oh wat verlang ik naar Yesterday!” All my Bubbles end Babbles seems so V.A.R a wee.. And Yesterday Black Pete riepiet siems so far a wee, daarom roep ik: Blek Fraaidee : Weg er mee, want ze slaan elkaar bij het binnen verdringen van de te-goedkoopjes al de Hersens in, voor een Verbreedt-beeld scherm, en dan gaat ie bij de Piet weer op Zwart: “Black is Black.., I want my baby e n d the Six-end Sexties back..

Nou ken juh krijgghûh Flemke Hals-zaakema negeert het verbod oprottoppekijkers, en staat de Bhoerka toe..

Niet te gleuven! Daar achter de woest-stijnen of stenen het achterland van de Palestenen, terug naar het Stenen-strijdperk en de bemiddelde eeuwen terug in de tijd wij zien je niet staan, trek dus maar een Boerkha ha ha aan!

Eindelijk een burgemeesterres in de leer : Oh komt tot mij, ‘k-zie je de volgende keer! “Nou meneer de scribentde, dacht het niet met je te verrechtse praatjes.
“Ach meneer de veredelverkrachbare ik hou van klare- taal. De Dode zee n de 10 gebode opent zich zelf lo-p-e-n-d achter de naakte-feiten van de Grens en het ontoe laat bare van de Tempeliers uit een ver verleden aan !

Over het ontoelaatbare gesproken : De Zaad-oe-dische Pre-heremitaten worden verzocht onmiddellijk het land aan Dramarica over te laten!
Zodat dat hele gebied ontzandt kan worden op zoek naar de lijken in de kast van… de Kasloggies..en kunnen wij de Trump afblazen als een roepende in die woestijn !
Laat die Vrolijk zijn, “De Troes e n d nassing but the troes,” is ondanks de ‘Zie A 1 eh C I A’ afgelast.

Zodat u dit weekend rustig ‘c u n t; gaan slapen! Nee, en ik zal over Uw Verbeeldscherm van Black Friday en een Zwarte piet waken !
Hef ee naai’s dee : Oh I belief in Jess ter déé!

P S : Eiggeluk zijn die Boerka’s zo gek nog niet als de ‘van-onder-getekende!’ Want door een boerka kijken krijg je een Breed-beeld view van Emsterdam, en bij Zeeman, zag ik laatst zijn ze in de vooruitverkoop !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – I A M B U R K A D A M S T E R allebei verboden ook in A M S T E R D A M N E D!

  1. ik snap die Femke ook niet, maar zoals jij het zegt, wordt het (b)oerkomisch

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>