A C T U A L I T Y – Wat er net gebeurd is..wordt als een Storm in een Glas Wall street water bij Waternet door-berekend!!

Vroegher had je de Herald Tribune, en nu heb je de Trump-tribune. En aan gezien ie van Leediesj the Ballen verstand heeft golft ie zo veel!
Met een Stick to gether is zijn B-aandeel in een free fallatio belandt, wat voor een in-tussentijds rapport, very negative is! Maar het is waarschijnlijk de enige manier dat ie z’n grote Back –up niet langer volhoudt! Dat wordt een Back-pack van een terug-pack!
Maar het is vandaag ok the Day van vlak mij niet out! De wat-day? Gumming out! Oh, U bedoelt : “Kumming oud!” Nou da’s voor mij geen probleem hoor, Ik sta er vol – leegdig achter mijn naam staat altijd al M / V … En verder zal het mij een zorg en worst wézùh wat iemand is, en voelt!
Ik zag zo juist dat ze in Greet Br r r r r ittain de Duimschroeven aan de nagel van Margaredt, oh nee Theresa Mee’s – doodskist hebben genageld! Alle Parties involved in G B zetten haar steeds meer klem! En daarom is the Wallstreet fall een beginning of a signalficante warning !
De Nat – uur natuur lijk helpt ook een handje May! Zodat we straks allmaaal onder water staan!En we het hoofd niet meer boven water kunnen houden! Verdrinkingsdood schijnt een hele mooie dood te zijn! Vooral als al die Mutsen een mooie Bad-muts dragen bij the Undergang van de Thigh Tacknic !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>