A C T U A L I T Y – Wat betekend dat As- na – voer? zei ik als kind..

Sla je slag vandaag! Maar iederéen is van slag messieux Mais en mour mais en merde! Merdeveilleux! Dance in the old Fashion way! Als kind riep ik altijd: “Wat betekent dat As-na-voer?” Toen al analyseerde ik woorden, en bedoelingen. Maar als er een stem is die ik verkies-zingen-boven-stemmen, dan hoop ik dat daarboven alles verheven, eeuwen lang die zangstem wordt verheven boven alle generaties uit! Eindigend met een mooie dwarsfluit.

Wie ook dwars ligt als het om de ‘Troes e n d nassing then the Truth gaat, is de benoeming van een ordinaire straatvechter die een loopje neemt met zijn geheugen, blijkt nu! 4 8 % tegen 42 Procent voor! En ja, als je onder oath waarschijnlijk perjury pleegt, kom je vanzelf in een zwart gat terecht! Interessant is wel dat die percentages gelijk lopen , met waardering van de Opperste Vechter van de Verenichtte Naaities, niet te verwarren met Nikes! Alshoewel ik nu begrijp waarom iemand met dat Merk N I K E S hard weg loopt!

Nog opmerkelijker is dat Kava-naughty rechter was, bij het onderzoek van van Bill gaan met Bill Clinton en die Dame van The Jerk of Evedence. Kavanaugh ty wilde Bill Clinton Impeachen wegens La la lying about the Troes end nas sing but the Truth so helpe mie Trumpie D U M P Y Almighty! En nu is Kavanaughty zelf aan de beurt van Laaing – lying under Oath! Boontje komt om zijn loontje! En zijn getuigen-verklaring heeft nou ook niet erg geholpen! Zonder te drinken kwam dat hele gebeuren nogal agressief en ‘b e z o p e n over!!’
F Bi Aai jaai jaai! Heineken-bier… daar is niks aan gelogen ! Honderd procent walkehol.. : “Voer voor Psycho- low – low – logen!
Maar als er een ‘bezopen over komt is het wel… Ja die dus !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>