A C T U A L I T Y – T I M E – Laps – Black out!! Mini-serie v Justiettie..

Bob Dylan zong het al in the Sixties Times are at changing!

De Klimaatverandering in Het Witte Huis blijkt geen H O A X te zijn!Daar mee erkent Trump dat dat geen vergissing is, omdat hij daar zelf voor in aanmerking komt. Dus gaat hij binnenkort, werd de H O A X –ste tijd om..over-stag te gaan!! ‘Oh zeilt ie ook al?’

The White en Black-party heeft zich naar aanleiding van cctv-beelden naar, en in de gevangenis verplaatst. De schokkende beelden, zijn totaal miss- plaatst. En Jujustitie heeft beloofd voordat de Neus terug komt in het B-cellen-complex alles grond-strontig-bá-a-naal te zonder-zoeken! U cunt wel zeggen zonder de ‘n,’alles vlekken-alarmloos gesmeerd loopt. “Waar is dat feestje?, hier is dat feestje!

Dat tegelijkertijd een aantal verdachten met de Noorderzon ‘m zijn gesmeerd, neemt Zaanstad op de koop toe!
Wat niet te vergelijken valt, dat die rampbassade over ‘lijken’ zou gaan! Want daar zijn geen lijken, nooit gevonden ! Alleen daar zijn geen body-bags meer! En op de Apps zijn App-s-solutely geen pictures die verband houden met..Het enige wat je op de Apps zag dat De Tijd even stoll stond! zeg maar een T I M E out!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>