A C T U A L I T Y -Opzijopzijopzij maak plaats Flamke Hals ze maar heeft ongelooflijke haast

“Hoef je mij niet te vertellen, dat wij achteruit gaan, maak dat de klok maar wijs!” En ik maar denken aan America : A Hoarse without no name! Dat schiet ook niet op, mekaar! Tis meer a ‘Asshole-in-onehope!’

Op de aarde is in en op het Westelijk half-ronde de Geen I-déémooigratie in mekaar gestort.

En iets verder op is de Démo-gratie ook in mekaar gestort!
De Bra- ziel ligt er zonder B H van Be Heers je er naakt bij, en dat stoot mij tegen de Borst-in-van-de Vorst-in! ! Zodat er van de Démooi gratie weinig over blijft !

Verder nog nieuws? Volg je Instint, en je weet dat de Den Dolder de Bolder kar weer terug komt- is-van weggeweest.Vier families zijn voorgoed verweesd!!

En , oh ja, het is koud nog niet gebeurd of er wordt wederom een Sinister Préce-dent in de Tandeloze-tijd van Het Concert-gebouw betreurd!

Maar wie zag ik afgelopen Zaadterdag voorbij fietsen? Een Vrouw die even een beetje grim-lachte Flamke Halszemaar het vol houdt? Ik zie al een tijdje een te truttige dame, die haar te grote verantmoordelijkeheid in Moord-tempo om zeep helpt. Ze grimlachte mij voorbij, en een fiets? : Ik weet van nietsche meer dan van haar, hoewel haar haar golft als Kerst-engelen-haar in de kerstboom! ‘En ze spreekt geparticuleerd!’

Want alleen de man spreekt ‘Geoh-na-heerd!’ Nee, ze is nog geen Burgemeesterès van deze stad.Vraag dat maar aan van ‘Es-sentieel belang is niet het politieke behang je daar niet aan op! Want dan komt de strop eerder dan jij ophangt!’

En we hadden zo verlangd naar een Vrouwlijke voorzitster van bestuur. En nu kunnen we de klok er ook nog niet op gelijk zetten! Dus – bij de Les bis bis bis oplètten! En hou haar in de schmiesjhè! Want in deze ‘Wint- er- tijd- bij,’ maken ook wij op de fiets een over-uur!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>