A C T U A L I T Y – Iederéén is van slag alleen bij the Ryderclub niet

Ook naar de Draaider Cup gekeken? Een sport waarmee je een slag om de arm houdt, als je in de Putt zit. En er geen gat meer in ziet.Of van slag bent, als iemand je een Ass-hole in Onehoop noemt!
Asstublieft zeg’s morgens vroeg al een ‘liers-test nemen, om er achter te komen of je wel ‘The Truus end the hole troeth noemt! Maar meneer de ‘hool troes’ schrijf je toch anders. Ja ha, maar als je het op z’n Dutch uitspreekt krijg je als discriminerende opmerking heel Bah- Mie- Toe- de- loe op je dak! En kom van dat dak af, kan ik niet meer horen!
Tis wel bijzonder, dat eh, golfers nooit de verkeerde afslag nemen! Alhoewel de uitdrukking: Je kan de Boom in, Gerhard al Langer kende, en de beroemdste afslag nam door staande in de kruis van eentree een treedje hoger de bal in de rough teslaan ! Oh la la la Zaadbal riep iedereen! En Ballos-téros in de rough rough rough rough! Vandaar de uitdrukking : “Je kan mijn Rough op!” En als iemand het wel weet hoe je een Hole in One-hope moet slaan is het wel The Greatesticle Asshole van the golfworld! Waar van nu het gerucht – de ‘rumort’ gaat dat ie een lichte vorm van Alzheim heeft. Hij schijnt ook het nummer van Toon Hermans vaak te draaien,Leg neer die bal!’’ ‘Scheidsrechter er bij, U weet hoe dat gaat!’
En een Jadvocaat die z’n Walkcoholtranen niet onder Kont-trôlle heeft, heeft geen Lie-detector nodig om er achter te komen, dat er een gaatje en een steek los zit.Vandaar dat steeds meer therapeuten, Psycho’s en andere Ballen zich in de slag om Arnhem verdiepen..En iederéén die niet geslaagd is in de maatschappij, wordt naar een Golfbaan gestuurd, om nog een keer over te slaan! En daarna naar de Shrink, om er achter te komen dat er geen bal aan is!
P S : Oh, wat zou ik zo graag een Bal in z’n mond stoppen,zodat ie stotterend Twitterend eens z’n bek houdt!
En de enige manier om ‘m kwijt te raken is een échte Golf-slag van een Tsunamie over the Golfbaan van Florida’…Dat de natuur eens …….ingrijpt! “Oh, wat zeg ik noa weer? !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>