A C T U A L I T Y – Heerlijk geslapen vannacht onder een S E X – B O M;

Heerlijk geslapen vannacht onder een S E X – B O M; van C N N gedroomd en de safest place to Bi or not to Bi is Bombay !
Pak-edje nou eens aan! Volgens mij zit Rammazon-dot-com maar op met je bedreigingen! ‘Pakketjes onder Rampbours rampbeurs bedoelt U ?’ En gewoon op ‘scherp in de gaten houden terug sturen!’
Wij zeiden vroeger altijd : Bom onder het bestel, maar ik had alleen maar Frits Bom besteld. En die is niet meer onder ons,schijnt met de Noorderzon te zijn vertrokken.
En Bommél-dingen alleen, is Olie-dòm bezig! Maar ja, in het Doormidden-Oosten schud je de zoon van, de afgehakte vingers! De waarheid is dan op geen enkele hand meer te tellen! En een Bom die te vroeg af gaat zat natuurlijk op losse schroeven!
En Dòmmald Trump is weer bezig om alles op te schroeven wat een Sextituut is voor de boel eens goed ‘op te naaien!’
Ik zou zeggen : “Laat je eens goed opnaaien!”
Ik zag laatst een Vrouw met opnaaiende Zomerjurken de Rokin-Metro uitkomen… Met een windvlaag vlak voor mij, onder mijn neus sloeg de wind zijn slag! Ik keek in een paar prachtige strakke naakte billen! Zij sloeg het te korte rokje terug! Te laat. Maar toen ze sloeg op een dooi mug viel die op de grond! Ik stapte er over heen, want je moet van een Dooie Mug geen Oliefant maken ! En je eigghùh muggenslurf kan niet tegen die muggen-zifters op!
En nu de Beurs ten prooi valt aan het Deer-lijke instinkt zal de Gebid-coin met een volle back met tanden staan! Dre Rollercoaster gaat op de Roltrap onderuit!En oh, wat verlang ik naar die reclame van: Ik heb nog zo gezegd : “Geen Bòmmetje!” Tja, zeg dàt maar eens tegen Trump geen S e x bùmmetje!
P S : volgend onderwerp.. zojuist is in Café De Hemel een eh onderschept.. Nee hè, wegwézhuh noa !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>