A C T U A L I T Y – Hardlopers zijn hélaas soms wel soms niet doodlopers?

De afstotelijkheid van de vooruitgang kun je naakt-tuurlijk niet in zijn achterruit zetten! Je kunt een te Hoge Verrèchtshof niet buitenspel van de Trumphmooigratie zetten. Ik vind een terechtse rechts-verwijziging prima, zodat we dan een alibi hebben om hem terug te sturen naar de ahterban-k van me too.
P S : Als U hier geen touw aan vastknopen kan, klopt dat! Was ook de bedoeling!

Téle-phoneny aan banden..dat wordt dus weer een lopende band !
In Wales bleken twee hardlopers hélaas doodlopers te zijn.
Repoepblikeinen riepen na de Overwinning in de Senaat: “Die meiden hebben allemaal een bord voor hun kop.”
Veel Poliniettici verdwijnen als sneu voor de zon..
Hij Twittert wat minder omdat hij meer stottert dan dit bericht onder Feest News valt !
Volgens Alarmerend Eco-onderzoek kan Moeder-aarde haar hoofd niet langer boven water houden! Nou ik zie nog geen water in de P C Hooftstraat. Maar zo te horen staat bij die Prees-zie-dent’m het graf in, ook het water tot aan zijn lippen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>