A C T U A L I T Y – En de V e r z w h i j g c i j f e r s van een S-permalink

En dat alles voor de Verzwhijg-cijfers! Iemand ‘zwart’ maken,tot daar an toe..Maar ‘m Zwarte Piet maken.., waar gaat dit over?
Oh, U wilt de Tan-code van T-onehuys,die is niet thuis Dus U bent behoorlijk van de kaart…ja,maar eh, de Verzwijgcijfers liegen er ook niet om !
Het is wel duidelijk Twan Huys zit in een Jhoernalistieke Dwangbuis..Oh, wat verlang ik naar vroegher.. Verrekijker….de wat? Dappere flo flo, en de schnabeltjes krant, ja ja De Fabeltjes krant, schnaveltjes toe , toe-de-loe.. To de Loo? Dat gezeik ! We raken er niet over uitgepraat wie van de drie, is de beste? En de letzte ? Dominee, dominant, en predikant? Ik geloof het wel! En I amsterdamned wordt gerestaureerd door Taco Dibbets van het Verrijksmuseum. En de Burgemeesterès was ook weer even in beeld! Kunnen we dat beeld ook even in de Verbeeldingstuin zetten? Maar als mijn Rembrandt spreekt de Kunst tot mijn verbeelding en zie ik Flamke whalsema doodzwhijgend over het beeld gaan.. Kijk-cijfers dood-zwijgen! Alhoewel men van Boo-s van Sterven dhorensdol niet genoeg kan krijgen! Onze schoonzoon next door heeft verzegelringd iedereen verslagen! Niet te filmen, maar ik ga me even K L E M zuipen, en zie in mijn vergroot glas allemaal cijfers overdrijven , en na één slok zal er niemand in de racekak naar de klok overblijven!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>