A C T U A L I T Y- Die von-Üntergang des Abendlandes..

Goeden morgen ! Gisteren heeft U een tekst van mij gehad, die niet de oorsprongkelijke tekst was! Die was plotseling verdwenen! Hélmaal weg,! Desaster, om dan in je geheugen te duiken, krijg je nooit de eerste tekst terug ! Maar wat wil ‘s avonds had Words ‘m toch gezeefd- gesaved! En tot mijn verbazing zij de eerste alinea’s hetzelfde ! “Voer voor Psychologen, om te zien hoe het Brein van mij dit op slaat !

Gute Morgen Freunde : Es ist endlich die Zeit zu gehen Was ich noch zu sagen hátte dauert nur eine Hinterkont von Bilden in die V-éK-aliën Zeitung, und ein letzte plas im stehen!
In de V K van vanmorgen staan 8 Foto’s van de Achterkont van het gelijk !
En de erste die kont i n u het gelijk aan zijn Vanzelfs-preken-de –reetgoeie vanachterkont heeft hangen, blijkt die blonde Adonis te zijn, die verbaast is, dat er na zijn Twitters met Scherp wordt door- en-terug- geschoten!
Met de komende ondertussentijdse Verkiezingen Van de House En de Senaait hem een groteske oor aan, wordt er vlgs de laatste voorstelling de Couleur locale behoorlijk Blau! Wat overeenkomt met de meerderheid ,die zich al twee jaar Blauw ärgert!
Het is wel komisch dat eh, Die Blonde Hadooinis de Pijpen niet aan Maarten geeft, maar de Pijpen what’s in a neem het niet langer, per post verstuurd! Dan ben je lang aan het pijpen, vooral als het een Sex-plosieve bevat die niet voor iederéén bestemd is.
Van ondertussen wordt er in Vertel-Avive een nieuwe stad ontwikkelt die gedragen wordt door de achter-ban-k van Joden en Palestenen! En de naam van die nieuwe stad is J É R U Z I E L E M !
Frau Merkelwürdig gaat naar de Dode Zee-rollen toe om af te vallen, zodat ze niet overdrijft, en nog lang tussen kwal en schip kan schipperen!
P S : En oh jah , eh die Blonde Adonis pleegt eigenlijk al een tijdje van-zelfmoord gaat het over!

Gute Morgen Freunde : Es ist endlich die Zeit zu gehen Was ich noch zu sagen hátte dauert nur eine Hinterkont von Bilden in die V-éK-aliën Zeitung, und ein letzte plas im stehen!
In de V K van vanmorgen staan 8 Foto’s van de Achterkont van het gelijk !
En de erste die kont i n u het gelijk aan zijn Vanzelfs-preken-de –reetgoeie vanachterkont heeft hangen, blijkt die blonde Adonis te zijn, die verbaast is, dat er na zijn Twitters met Scherp wordt door- en-terug- geschoten!
Met de komende ondertussentijdse Verkiezingen Van de House En de Senaait hem een groteske oor aan, wordt er vlgs de laatste voorstelling de Couleur locale behoorlijk Blau! Wat overeenkomt met de meerderheid ,die zich al twee jaar Blauw ärgert!
Het is wel komisch dat eh, Die Blonde Hadooinis de Pijpen niet aan Maarten geeft, maar de Pijpen what’s in a neem het niet langer, per post verstuurd! Dan ben je lang aan het pijpen, vooral als het een Sex-plosieve bevat die niet voor iederéén bestemd is.
Van ondertussen wordt er in Vertel-Avive een nieuwe stad ontwikkelt die gedragen wordt door de achter-ban-k van Joden en Palestenen! En de naam van die nieuwe stad is J É R U Z I E L E M !
Frau Merkelwürdig gaat naar de Dode Zee-rollen toe om af te vallen, zodat ze niet overdrijft, en nog lang tussen kwal en schip kan schipperen!
P S : En oh jah , eh die Blonde Adonis pleegt eigenlijk al een tijdje van-zelfmoord gaat het over!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>