A C T U A L I T Y – Derivaten-dief-iedent! Mark heeft zichzelf om Unileverzeep geholpen

The Up-Ruttefication from the Dutch prime-lees Pruimminister is in de ogen van Mar-gá-redt dank zij the Rasputanische amenwerking behoorlijk geslaagd.
Alle ogen zijn op de verkeerde geheime diensten gericht, en zet nooit je auto in z’n achteruit neer, want dan strafuisteren er meer Geheime diensten at You’re service!
Dus als je op Schiphol meer dan vier mannen vanzelf-verzekerd naast elkaar ziet lopen..! Tel dan je afluisterknopen er nog maar eens goed op na! Want dan is de kans groot dat je jezelf gaat opknopen..

Over Ziek-rutte service gesproken. De Uni-leverage is bij Mark Rutte vanmorgen vèr te zoeken.. Terwijl Unilever toch behoorlijk veel producten verkoopt, waar door je toch zou kunnen denken dat het ‘Gesmeared’loopt!

Het is nu een soort recivedent geworden, in plaats van..
Maar Mark had helemaal geen aandeel in zijn in zijn opgeklopte over-réactie! En niet alle k’neuzen stonden dezelfde kant op! Waardoor nu de Kamerleden een grote neus van onder en boven maken!

Of te wel Hij is de Kneus en ‘the Lull’ En om het in Plain Dutch te zeggen: Alle Divident verspeeld! In het buitenland treedt je dan af!
Derivaten-dief-iedent! Lang leve de Af-blaaskaken @ U nie Leverun..

Lang leve de Af-blaaskaken @ U nie Leverun

Mark my W O R S T heeft zich zelf om Unileverzeep geholpen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Derivaten-dief-iedent! Mark heeft zichzelf om Unileverzeep geholpen

  1. Joshua zegt:

    Met Plezier ontvangen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>