A C T U A L I T Y – Aan U de Keuze: “Het ga U ghoed!”

Aan U de Keuze: “Het ga U ghoed!”

Geen Idéé –zes en zestig redenen om een nieuwe Wracktie te ‘kieszen op mekaar!’
Omdat het Neut tha na sie-beleid door Pianissimo Dijkstra is gekomen, zal zij als Ex-nééquo jad’va shame interim de nhonnheurs ‘strijdelijk’ waar nemen !

Wij namen al een tijdje waar dat de Neuthanosatie al op de hoek van het sterf-vens-huis-waar lag. Maar waar die precies waar lag, wisten ze in Waarlach ook niet!
De Incest-tig-en zestieuze verdenkingen werden lately met een niet verdachtte Handleiding naar Het Hei-en Gheiligge land van het Vutticaanse Koningkrijk der Fabelen verwezen!

Omdat ‘VerKíes-zingen boven stemmen gaat, heb ik de Toetsteen van mijn Pianissiomooi-dijkstraat met een tien-plus minkukels door staan!
Van ondertussen zijn alle kandidaadtten met Péch onderweg door ‘péch-told you so’, uitgenodigt voor een bakkie met taart, zodat de st-emmen-verhouding op mekaar’ Gemémilisieneerd werd!

Vanwege de M/Vrouw verhouding zal het wel uit Ditactisch overweging een Vrouw worden, bij gebrek aan andere Genderaars.
En zo kunnen de Vrouwen aan de Pia Dijkstraat gedumphflumpt worden ! En kunnen ze de Broddels en hun straatje schoon-genoeg vegen uit de pan geven !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>