A C T U A L I T Y – “Komende Zaad-terdag Je wintertijd bij, maar of je bij de tijd blijft? “

“Komende Zaad-terdag Je wintertijd bij, maar of je bij de tijd blijft? “

Heerlijk we gaan dit weak-e n d terug in de tijd, waar onze Vieze – Préétzieincident al twee jaar mee bezig is !
Welke Maatstaven hij hand-of ex-sexplodeert, doet er niet toe! Ze komen in ieder geval niet uit Tim-boekt-toe! Da’s wel zeker.
De afzender is onbekend, maar ze komen wel uit Floridia! Nou dan is ook een ding zeker dat die staven de stangen van the Golf sticks zijn! Dat die in the Putt zit was al duidelijk.
Trump de Moderne variant van Mann Ohne snorr!
Dus we gaan terug in de tijd, Wintertijd kun je de Klok op gelijk zetten! Tja, en de Tachtig-jarige oorlog is ook terug van 400 honderd-jaar ‘terug van weg geweest!’
Maar als je de Hoofd-personen van die tijd kon terug halen, zouden ze toch allemaal zeggen dat die Types van ‘heden- ten- dagen’ zijn doorgeschoten! In plaats van doodgeschoten!
Dus raad ik U met K L E M af, om naar die serie te kijken! Zo louche heb ik ze nog nooit zien spelen! En Loes heb ik nog nooit zo speels met de blouse van de tegen-speler zien spoilleren!
Zo juist komt het bericht binnen, wat ik al verwachte, dat de Pakjes avond in Het Witte Huis niet doorgaat! Maar dat de Hoofdbewoner de Zwarte Piet krijgt opgespeld, als heren-verdienste zal hij keurig door de Schoorsteen worden kiel-gehaald !
Vandaar het woord ‘kiele-kiele!’ En achteraf hadden ze ‘m niet zwart hoeven schminken, want deze Zwarte Piet, wie kent ‘m niet, bleef net boven het open haard vuuur ‘levens lang hangen,’ zodat ze ‘m achteraf niet Zwart haddden hoeven te maken! Een soort moderne variant op de Brandstapel.. Na nu blijkt afgekeken, van die Man in witte rok met de Meid-er-boven op!
En ik moet maar denken aan een verhaal van een Astrolóóg-er-niet-om!, die vertelde of zag, dat deze eeuw gruwlijker zou worden dan de afgelopene met Twee Wereldse Wars. Tja, dat we in de W A R zijn is ook bij mij binnen geschoten! En toch ga ik vanavond kijken hoe Willem van Oranje na de opnamen begon te verblijken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>