A C T U A L I T Y – “Hier F U C K I N G H A M P A L A C E by Naait!”

“Hier F U C K I N G H A M P A L A C E by Naait!”

“G * D Shave the Queen Long Live our Nobel Queen..Our Double You…., Yes You Queer,eh Long Live our O Bel-prize King : “You aint got that swing !”
Maar het eten was lekker! End Willem hes infighted the Minglend Brittisch prittisch Queen, for a Street Banquête in ze Nedderlents, die so called Prince-zesjesdee, voor de King. Ofwel de Koningsdag.

Het is een openbaarlijke Die-néé, in short, wat weer niet mag het is een Street-party dinner! Waarom, nou omdat in de Utrechtse straat altijd meer ongeopende flessen wijn, gin en adder Liquids liggen. En vooral met het oog op morgen Het Blik op oneindig ligt! En oh ja : “Ze had De Bril-jantste Diamant- safier The S T U A R T op haar kroon! En the S T E W A R D liet een oogje op haar vallen, terwijl W Ha van de Buren een oogje op Theresa May I’ve your voosz please, release me, let me go …,

En dan komen wij met een Kroontjes –pen aan!Th- i n k ‘ about it ! Dan think t de moed toch weer in je schoenen!

En nu een geheel ander onderwerp je er maasr niet aan : De Landlopers en addere mindividuen,die het politieke centrum van de onmacht met grenzeloze bewondering met T R U M P aan de whandel gaan!

Als er één criminal de leiding heeft genomen met een Zaad-oedische- triangle , dan is het toch logisch dat ie alle ingekorte lange Aftanse raketten nssr Het Door-midden-oosten heeft verlegd! Want kwamen de drie Eigghûh Wijze toch ook niet daar van daan!
En om de zoon van de In onschuld-vermoorde Ka sjoggie- in AÚ diantie te ontvangen…? Het begint bij mij zo langzamerhand- zelfs de vingers werden afgehakt, om een vingerwijziging te geven?- te jeuken, om terug te beuken!..

Met het ‘oog om oog en verstand om stand,’ neem ik hierbij afstand van het boven geschrevenen! En ga ik naar Scheef ve ningen, terug naar de kust, en zand er over! En als ze het lig aan me hebben gevonden, is dat laatste Hoofd- stuk in ‘vier-en-delen…,’nee de rest zal ik je later wel mailen..’En oh ja’, wil je dit als ik ook niet meer besta door de B A N S K Y Shredder gooien?!

Zodat er geen Mist-verstand kan ontstaan dat boven genoemde namen, nee we noemen geen namen, op onfeitelike verwaardheden berust ! Of ik nou nog een Staats –of Straats-dinee lust?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>