A C T U A L I T Y – Kreet en Ze Kreet om aandacht May I’ve You’re Votes Please

K R E E T Z E K R E E T-B R I T T O N GO I N G Down on me.. Zong eh Song Elton John.V R E X I T Who’s N E X IT ? Margared Snatch her Catchherin the rye?
B B C -P A N O R A M A says it all before the Downfall of The ‘F-Word Off’, the totall eclips of her body-language.

Diamonds are for never r r r ever again, No New Érections.. Oh sorry thats another Kavenaugh story! Its a Up Anita Hill battle!

His Story of the T I T A N I C S of the Polynicks and the Polygraphs Met andere woorden L Het L I E S – eh liegt er niet om! The Titanics of the Brittish Politicks, is avoideble! The Boris ClitorisJohnssons Heerrecteren zich naar boven The Thames! My Name is James the Fourth of July..

M E T O O To the Loo! Met andere woorden :Kiekeboe ! Ik ga es even the Krenten uit de Pap halen, en ben benieuwd wie voor mij de Brexit rekening gaat betalen. Its a M A S H maar wel Mashterlijk om naar te kijken! Politiek gaat over lijken, terwijl er nog geen Voor-shot is gevallen !

En wat zie ik nou op mijn scherm? P S V heeft dee tegen-partij afgeslacht?
En volgens mij Horrorscoop moet ik ontzettend uitkijken ! Dus heb ik mijn Bescherm Engel aangesproken! Maar de Kerken zijn ondergedoken! Toch niet bij die Sterlatere van de Mis-die-aarsen en kaarsen niet? Niet toch. Blijf met je Pootten af van mijn Kruis. En Pedro-viel niet…..op Kruis-teken aan de wand! Wat is er in G O T T E S N A H M E aande Hand? Nou je moet nooit aan de hand van een Bìs-schop-onder je kont mee gaan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>