A C T U A L I T Y – Its all de Schuld van Tea Are You Peeï- nijdig?

Its all de Schuld van Tea Are You Peeï- nijdig? De wat? Iederéén is pees-nijdig! En allemaal de schuld van Stormy-weather! Als je alleen al naar de Onder-tiettels kijkt, krijg je spontaan een Hersen-schudding!
Terwijl je toch zou hopen dat eh, Domald Trump Thats why dis particulary-lady is a Trump ! zich zingend voor de kerk terug trekt!, hoor ik on the Dutch klutsch kwijt reedio, dat de Pot-cast niet meer voor de Live- en blive-uitzending zich terug trekt! Ik hoorde laatst op de markt ook een vrouw zeggen Geef mij maar die Vinger-plant, als het maar een pot plant is..
En voor en van Ria Moeder Maar ria , daar krijg ik toch een Kind van! Dat de houdheidsdatum van A V R O zonder Tros langer dan negen-maanden of negen jaar De Bhaar-moeder van de H A V R O is! Bremer-haven als Baarmoeder van een Gût-feeling.. Toch is naar Het Tuincentrum gaan ! En een Phallus-nimph-potentes kopen! Toephallus kwam ik daar mijn Achternicht en neef tegen! “Nee hè, en op de achtergrond hoorde ik het Tuin en Fortuynpad van mijn Vader spelen!” Wèg-wézhûh !!
En toen dook ik voor goed onder ! Nam de Metro en stapte uit op Het, nee in het R O K I N, het prachtige Rokin van de nieuwe Metro ! Ga daar kijken, en vergeet the Cathedral niet! Léés C S! De Kattedraal! En vergeet Halte P I J P niet ! Ik hoor Wim Sjonnenveld nog sègghùh : Plaats voor een P I J P – leiding!!
U ziet, ik ben en was weer behoorlijk ontspoord, en de weg kwijt! En daar bent U het Naakt tuurlijk behoorlijk mee eens!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>