A C T U A L I T Y – Get Laid Naait Show bij R T L

R T L Leedt Naait..
Ontbloot van enige Naaïviteit drong Stormy Wether Daniels in een glas water @ Het stoot en stuit mij altijd tegen de borst en in-wordst , eh sorry, als ik U op het verkeerde been zet. Maar als mij door de rijke in-Borst omvang van deze Pornonieme Dame, het zicht op de toekomst wordt ontnomen, moet ik altijd onmiddellijk aan de Blote Billen gezicht denken.
En de Interviewerpakte de Dame in Questie met een fluwelen handschoen aan! Om dat hij een Onkreukbaar mooi pak aan had! En dat wilde ie wel zo houden! “En Ghy gleuft dat? Dan komt je Liembourgse afkomst goed van pas-op-de-plaats!

Want wat U niet weet of wist , is dat er achter de schermen van de uitzending een Me Too dame zat , die iedere vraag op de schaal van In-Teamer werd afgewogen, of de vraag wel door de beughel kon ! Vandaar dat er in de Hoorsprongkelijke vooruitzending er wel van-onder-tiettels waren.
Naar nu blijkt, wordt er in de One-delgange van Er The El naait gerumort dat de Inteviewer drie versies van Het Interview heeft gemaak! Omdat er in The U S A naakttuurlijk wordt mneegesmult. Zeker bij Zie eN eN!
Ik lees nu in de Ondertitels bij Het Ochtend Journaal dat ze er een ‘h’ hebben tussen-geplakt bij het woord
J ournaaille! Want er komen nog schokkende détails aan !
P S : “Horney Stormy Daniels brengt heel wat te weeg! Waar een Tsunami niet tegen op kan! En toen ik haar in beeld zag , moest ik onmiddellijk aan Adèle denken, die in beeld zei tegen Mams, Naa mam daar zie je niets van! Maar buiten beeld viel de camaraman onderste wonderste boven!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>