A C T U A L I T Y – Door een Storm in een Glas water bestaat Paradiso niet meer!

Anneke Tanneke Grönloh is nu in Paradiescotheek-land! Brandende questies worden onder het Brandend-zand van hun verloren zoon vervlamd! En de geschietdenis van het Jappenkamp zal eeuwig blijven, In de Geschietdenis van brandende questies!

De jaren zestig zijn nog niet voorgoed voorbye bye, maar na de opkomst van de beat niks, bood het geen vooruitzicht meer, en werden na de Blue Diamonds van Ramona, en de Ploem Ploem Jenka the Top of the Flops van Herman- and the Hermits als stok achter de deur verstopt!

In Pyjama zaten we keurig gewassen -Douche bestond toen nog niet-, wastijl was het, en mijn piemeltje werd keurig schoongemaakt.. Waarom? Weet ik veel? Kuisheid van de Burgertrutheid..Over Drooms Cuttholieke Kerk gaan we het tot de verbeelding-sprekend het maar niet meer hebben. Geef het Pijpen maar aan Maarten ! Want de kaarten werden onder de tafelkleden van het perzisch –Rijk geskut! En verder waren we de lammen en blinden, Die Het Kronings-Rijk nooit zouden vinden! Pater et Uomofilius et Sconspiricy Sanctus Amen! Nee hee, ook in de Schmieschtstoel noemen we net als Wim kan in die jaren Geen namen! Subversieve Praktijken laten we over aan de Eyken van de R K Parochie! Kon die toch ook niks aan doen, dat jochie?

Ander onderwerp. Over Misbruik en ‘me toe’ gesproken! Weer een kandi-daad niet over gedaan worden? Weer een genomineerde a.s Rechter van Trump moet na de erkenning van ondergeschrevene, op het Kandidaads- matje van de Commissie komen.
Nog zes weken, en dan … schijnt Trump uitgeweken te zijn naar een correctie-oord voor verslaafde idijoten! Volgens geruchten op het Eiland van Papillon! Een eiland waar je ze ziet Vliegen volgens de vertaling van het woord Papillon! En toch eens zoeken wat Pupillon betekent?

En Ollon-grèng heeft zich ook weer eens verloog gent.. Ja ha, ik weet het wel ; verloochent! Maar als U nu nog niet weet dat ik met Moord-spelletjes speel, moet U hier niet zijn ! Draai de M om, en u herkent mij ! Woordspelletjes Meneer en Mevrouw!
Zo, en nu ga ik even Jangkende Kreunloh op zetten.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>