A C T U A L I T Y – Citizine Kane-Hurricane; Sucksex -Donald Trump

Citizine Kane-Hurricane; Sucksex -Donald Trump
Bob Woodward 6 Million Copies already………….
En Donald Trump is nog lang niet afgeschreven…
Letterlijk Illicit – als een ongeletterde Hurricane
raast Domald Trump door het Politieke landschap!
Hurtrikane en Zoon van, zegt dat ie niet bang is
om in De JA I L – House-Rock te gaan…
En de I N G –zicht om Va Banque te verspelen,ik heb
Met minder dan, moeten verspelen. De Méér-fout van ‘Wij’, kan alleen maar Hans Wijers zijn.En zonder Black-out lijdt je ook geen gezichtsverlies. Oh wat verlang ik naar de Small Faeces, om afscheidt van alle Shit te nemen.
Ga komende dagen alle ‘stille getuigen’ van Woodward lezen.. All the Presidents men! En nu All the Crazydents-stille getuigen, Tig Deep Throats! All the Roads lead to Hell or Heaven! A President who has the age of a kid of seven years. When I’ve read the news Oh boy, Magicall Mystery Tours..we’ve joint Penny lane! Sir Paul Mc Cartney gives again a Roof-top concert, and I see All Jarreau dancing on a rooftop of the Pops.. And some body is jumping on a roof and not jumping a horse.. Suicide is Painless or more? It made up many changes.. encore encore..Nein Eleven reasons with out a doubt Dis Press-si-dent is behoorlijk fout !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>