A C T U A L I T Y – ‘T E X T U A L M I S B R U I K ‘ Do ré m e t o o fati ma la la si do o d !

‘T E X T U A L M I S B R U I K ‘
Do ré m e t o o fati ma la la si do o d !
We gaan terug in de tijd, before the Sixties of the lost decade! We worden een renegate of the Ice – age!

Door Me too worden alle sens en sexu-manuéle verworven heden, waar wij léés M/V voor ge-vocht-en hebben, in the Ice-kast van het Puritanisme gedaan!

En het Penustrerende is nu, dat vijftig jaar na dato wij daar alsnog voor ‘woorden’ afgerekend! Inkluis de Volle Mina’s die door het dolle zijn! Niet genaaid is niet gebonden, ik ga wel even naar London! Niet om mijn Snackstuéle zonden te overwegen, of te zien hoe het Bankstel staat bij Mien!

Maar in velden en wegen worden in London ook de Politieke bordjes van de Brèxshit verhangen. M A Y I’ve you’re votes please kan ik niet meer horen. Stemverheffend boven alle Partijen, wil ik mij als Borderliner verkoren, door grens-oh-verschrijdend gedrag aan the Borderline, hoe klein kan een groot land van tegenstellingen zijn?

Maar een ding is zeker, wie de gifbeker ook drinkt, als het maar niet als ‘europ of er onder’ klinkt, want dan heb je de Boris-clitoris kans dat heel Engeland gekker gaat worden, dan ze al zijn! En nog dieper zinkt! ‘Brexit relax it, don’t do it!

Ik voorspel op korte termijn-geheugen, dat wij er binnen kort door Ingreep van Rasputin, binnen kort er forever thanks to the P C, er voor goed van af zullen zijn ! Rule Brittania Brittania rules the waves…. Oh wat verlang ik terug naar Louis Neefs en zijn Martine..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>